На ръка

Раздаването на листовки на ръка е подходящ начин за достигане на точно определена целева група чрез директен контакт с потенциалните клиенти.

Ефектът от тази реклама се усилва още повече, ако се подберат подходящи локации – възлови места в централната част на града, университети, училища, бизнес центрове и други.

Ясно осъзнаваме, че сме лицето на клиента, поради което обръщаме сериозно внимание на обучението на разпространителите и комуникацията с тях. Запознавайки се със специфичните особености на всяка кампания, можем да се съобразим с нейната целева група, като съответно рекламните материали да се раздават на най-подходящите преминаващи хора.

Благодарение на многобройните кампании, в които сме участвали, можем да предложим най-добрите локации и оптималните тиражи за тях. Базата данни, с която разполагаме, спестява излишни разходи за печат и допълнително повишава ефективността.

Отчетът, който предлагаме, отразява локацията и точните часове на раздаване, както и реално раздадените бройки. За нас е важно да бъдем прозрачни, поради което всички тези детайли предварително се уточняват съвместно с клиента.