Чести въпроси за нас

Можете да видите още често задавани въпроси в разделите „листовки“ и „плакати“.

Мога ли да получа цена по телефона?
Да възможно е, но предпочитаме да изпращаме офертите си в писмен вид. Практиката е показала, че писмената комуникация (запитване-оферта) свежда до минимум възможността за недоразумение, което е в полза и за двете страни. По-обстойното разглеждане на конкретната поръчка обикновено довежда и до по-изгодна цена за клиента.

Разпространението или печатът ще струва повече?
Разпространението на рекламни материали, както всяка ръчна работа, би следвало да е по-скъпо от автоматизирания и механизиран процес на печатната машина. Изключение правят единствено големите брошури и каталози, за които, съвсем естествено, би имало по-високи разходи за печат.

Предлагате ли дизайн и печат на рекламните материали?
Логистиката и разпространението са основният фокус на дейността ни, но за улеснение на клиентите си предлагаме и целия спектър от услуги, свързани с кампанията им. Обикновено даваме насоки към най-подходящия според нас доставчик, но при желание от страна на клиента, поемаме целия ангажимент.

Ползвате ли подизпълнители за разпространението на рекламните материали?
През годините сме изградили стройна система от правила и принципи на работа, които са в основата на нашата идентичност. Държим да следим целия работен процес отблизо и да знаем от „първа ръка“ как протича разпространението във всеки един момент от кампанията. Ето защо, когато става въпрос за лепене на плакати и раздаване на листовки, изключително рядко се доверяваме на външни подизпълнители.

Какво ще направите, ако служител на Ваш клиент Ви предложи да го „почерпите”?
Ние вярваме, че колкото повече намaлява корупцията, толкова по-добър ще е бизнес климатът на България. Ето защо, дори при бегъл опит за въвличане в корупционна практика, наш принцип е да уведомим за това собственика на компанията. Искаме хората, които избират да работят с нас, да го правят поради това, което сме, а не поради това, че ще „почерпим“.

Възможно ли е да откажете определена кампания и защо?
Ясно осъзнаваме силното въздействие, което рекламата оказва върху хората. Случва се рядко, но е възможно да откажем кампания, ако визията или текста на рекламния материал, пряко или косвено са в разрез с християнския морал и норми на поведение. За повече информация вижте в моралния ни кодекс.

Вашата мисия?
Да спомагаме за подобряването на живота, както на отделния човек, така и на обществото като цяло. Повече за това кои сме, в какво вярваме и към какво се стремим, можете да видите в същностната ни идеология.

Можете да видите още често задавани въпроси в разделите „листовки“ и „плакати“.